Водійку «Тесли», яка скоїла смертельний наїзд в Коломиї, суд зобов'язав сидіти вдома вночі

Суд обрав запобіжний захід, заборонивши їй залишати житло в період від 22 до 07 год

Міський суд Івано-Франківська обрав запобіжний захід  у вигляді нічного домашнього арешту водійці Tesla, яка в Коломиї скоїла смертельний наїзд на волонтерку. Про це інформує місцеве видання ПІК.

 Прокурор на засіданні суду попросив застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Захисник і підозрювана підтримали прохання прокурора.

Суд задовольнив клопотання та застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши їй залишати житло в період від 22 до 07 год. без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Читайте також: водійка Tesla паркуючись розчавила людей.

«В судовому засіданні поза розумним сумнівом доведено відсутність можливості застосування більш м’якого запобіжного заходу, тому клопотання слід задовольнити та застосувати щодо обвинуваченої запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, заборонивши їй залишати житло в нічну пору доби, з покладенням на неї додаткових обов`язків, необхідність покладення яких встановлена з наведеного прокурором обґрунтування клопотання і саме такий запобіжний захід буде достатнім для забезпечення дієвості даного кримінального провадження», – йдеться в ухвалі суду.  

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк