Востаннє до свого дому повертається захисник Хімка Андрій зі Львівщини: ким він був (ФОТО)

Вічна пам'ять

ФОТО: ілюстративне

Востаннє до свого дому повертається Захисник з Новояворівська, старший офіцер Хімка Андрій Степанович. Про це повідомляє Новояворівська міська рада. 

"Наш Герой, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, загинув 1 серпня 2023 року у Запорізькій області. Йому було 49.
Зі скорботою висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна", - йдеться у повідомленні.

Молитовна зустріч героя відбудеться завтра 5 серпня о 11:30 год по центральній вулиці навпроти буд. №3 вул. 50-річчя УПА.

Прощання та чин похорону відбудуться 5 серпня о 11:45 в Храмі святих апостолів Петра і Павла м. Новояворівськ. Поховають українського бійця на місцевому цвинтарі.

Довідково про Героя:

Хімка Андрій Степанович народився 18 вересня 1973 року в місті Новояворівськ. Після успішного завершення Новояворівської школи №2, вступив до Львівського торговельно-економічного університету на економічний факультет. Також здобув другу вищу освіту в Львівському державному університеті фізичної культури.

16 листопада 1994 року призваний на строкову службу. Вірно служив Батьківщині, за що отримав звання майора.

Зі спортом військовослужбовця пов’язувала не лише освіта, це також було його життєвим захопленням: любив бокс, велосипед та інші види фізичних активностей.

«Наш Андрій був дуже комунікабельним та товариським, справжньою душею компанії! Мав так багато друзів, що я й злічити їх не зможу», - згадує мати загиблого воїна з сумом.

На Героя вдома чекали: дружина Ольга з донькою Марією, донька Вікторія, батьки Наталя Михайлівна і Степан Васильович, брат Ігор з сім'єю.

Як повідомлялося: завтра Львів проведе в останню путь чотирьох Героїв.

Вічна та світла пам'ять Захиснику

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк