Воїн зі Львівщини після строкової служби залишився боронити Україну і загинув в бою

21-річний Дмитро Левицький із Дрогобиччини

жалоба
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На війні з московським окупантом загинув воїн із села Орів Трускавецької громади Дмитро Левицький, повідомляє «Медіа Дрогобиччина».

Невимовний сум і жаль розриває душу на атоми. Загинув наш наймолодший воїн, захисник, надзвичайно добра і світла дитина – Левицький Дмитро. Здається ще вчора бачила Дмитрика за шкільною партою чи на сусідньому подвір’ї, а вже сьогодні він доєднався до Небесного Війська. Спочивай з миром, наш дорогий хлопчику. Вибач, що не вберегли…”, повідомила Світлана Савчин.

Дмитро народився і виріс в Орові. Навчався в Орівській ЗОШ 1-2 ступенів. Закінчивши 9-ий клас продовжив навчання в одному із Стрийських ПТУ. Був призваний на строкову службу, яку проходив в Харкові. Приїжджав у відпуску додому перед війною, радів, що до “дембелю” залишилося небагато. Будував плани на майбутнє. Але через цю прокляту війну їм не судилося здійснитися. Після закінчення строкової служби залишився воювати. Загинув біля Кремінної. Командир сказав, що цілу ніч боролися медики за його життя, але не врятували.

Хлопцеві в жовтні виповнився всього 21 рік…

Як повідомлялося, у Львові 13 січня з військовими почестями попрощаються із добровольцем бригади територіальної оборони.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий