З'явилося відео, як відвідувач комп’ютерного клубу скоїв напад і згвалтував на робочому місці працівницю клубу у Хмельницькому (ВІДЕО)

Поліція розшукала і затримала зловмисника

скриншот відео

З'явилося відео, як відвідувач комп’ютерного клубу скоїв напад і згвалтував на робочому місці працівницю закладу у Хмельницькому, відео оприлюднено на сторінці «Хмельницький LIVE» у телеграм.

Як повідомили у Нацполіції Хмельницької області, у Хмельницькому взяли під варту 39-річного зловмисника, який скоїв розбійний напад та зґвалтував жительку району. Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Цього разу йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Події мали місце в одному із комп’ютерних клубів м. Хмельницького. Зловмисник зґвалтував 45-річну потерпілу та відібрав планшет і 12 тисяч гривень.

І хоч потерпіла звернулась до поліції не одразу, правоохоронці оперативно розшукали і затримали зловмисника. Викрадений планшет вилучили. Підозрюваний намагався здати його до ломбарду.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантові підозру за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) ККУ. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також: суд виніс вирок львів'янину, який вбив знайомого під час гри в шахи.

На період розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв зловмисника під варту.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий