Затримали маму: моторошні подробиці смерті 6-річного Михайлика та 7-річного Даниїла з Рівненщини (ВІДЕО)

Спочатку вбила, а потім потопила...

Вчора, 24 серпня на Рівненщині поховали двох малолітніх братів 6 та 7 років, яких напередодні дістали мертвими із кар'єру. Їхню матір затримали поліцейські. Моторошні подробиці справи повідомляє Суспільне.

Так у селі Сопачів очевидці події розповіли ЗМІ, що жінка не приховувала своєї причетності до смерті дітей.

Жителька вищезгаданого села, Оксана Федіна розповіла кореспонденту: мама хлопчиків зізналась їй, що вкинула у воду двох своїх синів. Хлопців взявся рятувати їхній батько, йому допомагав староста села Сергій Бойко.

«Кажу: Віта, що ти наробила? А вона каже: «Оксана, якщо ти хочеш знати правду, то я тобі скажу так — спочатку я їх вбила. А потім потопила»», — пригадала події 23 серпня Оксана Федіна.

Староста села Сопачів Сергій Бойко розповів, що дорогою на місце події дзвонили та просили адреналін:

«Ми приїхали, то вже Микола, тато, дістав і надавав першу медичну допомогу. А вона сиділа, тупо посміхалася. Людина, видно, що геть поїхав дах. Ми її просили: скажи де друге? Вона не казала спочатку. Потім нам сказала, що вона кинула його далі. Ми десь 1,5 години качали дану дитину, але не врятували, на жаль. Десь через дві години Олег, знайомий мій, пірнув і дістав тіло другої дитини».

Будинок сім'ї, як розповіли жителі знаходився поряд з кар'єром.

Хлопчики 6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу у Сопачівський ліцей. Там до грудня 2022 року їхня мати працювала вчителькою англійської мови. Після шести років декретної відпустки вона повернулася до роботи, проте часто брала лікарняні, розповів директор закладу Василь Савчук:

«Медична книжка була завірена, була печатка »допущено до роботи«, все. Без медкнижки ми б не могли її допустити до праці. Я не лікар і не знаю... Коли ми з нею спілкувалися, вона сказала, що не може працювати, що у неї немає сили з усім цим не справляється і написала заяву на звільнення за власним бажанням».

Читайте також: на Рівненщині у кар’єрі потонули двоє дошкільнят

Сьогодні хлопчиків поховали без матері — її затримали поліцейські.

Як прокоментували у поліції 25 серпня, поліцейські повідомили про підозру жительці Вараського району в умисному вбивстві своїх дітей

«Жінку затримали, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Поліцейські встановили, що 23 серпня, близько 11 год 42-річна жителька Вараського району разом із синами шести та семи років пішли до місцевого кар’єру купатися. Невдовзі до водойми прибіг 37-річний батько: одного із синів він зумів дістати самотужки. На жаль, реанімаційні заходи не дали результату — хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази», - розповіди в поліції.

Із 42-річною жінкою спілкувалися слідчі із залученням профільних спеціалістів. У скоєному вона зізналася.

Учора, 24 серпня, за процесуального погодження із Вараською окружною прокуратурою слідчі повідомили їй про підозру у вчиненні умисного вбивства двох малолітніх осіб. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розслідується за п. 1,2  ч. 2 ст. 115 КК України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена