Зупинено рух на значній частині прикордонних переходів України з Польщою

Наразі, великих черг не фіксується. Коли рух буде відновлено — невідомо.

Станом на 01:00 год., 16 листопада, на всіх пунктах пропуску на кордоні з Україною у Підкарпатському воєводстві призупинено рух. Ніхто не може в’їхати або виїхати з Польщі.

Про це пише «Gazeta Wyborcza». 

За словами речника Бещадського відділу прикордонної служби Пьотра Закеляржа, українська сторона призупинила перевірки після 19 години 15 листопада.

Там зазначили, що їм не відомі причини зупинки перевірок і закриття пунктів пропуску, і як довго може тривати збій в роботі. За словами Закеляржа, наразі, великих черг на переходах через кордон немає.

«Після 19:00 год., на всіх пунктах пропуску на кордоні з Україною рух призупинено. Ніхто не може в’їхати або виїхати з Польщі. Українська сторона призупинила перевірки», — сказав він.

Про проблему повідомив також і мер прикордонного Перемишля Войцех Бакун: «У них з іншого (українського — ред.) боку відключено електроенергію. Важко сказати, чи це суто технічні проблеми, чи до цього додаються інші проблеми», — йдеться у повідомленні. 

У соцмережах також розповіли про проблеми на прикордонних переходах. «Кордон не працює. Офіційно через відсутність інтернету в Києві».

varta1.com.ua: Новини

Роксолана Зінкевич