«1+1» видалить з ютубу скандальний номер «Кварталу» про переселенку «сіСькадовська»

Про дівчину зі Скадовська

«1+1» видалить з ютубу скандальний номер «Кварталу» про переселенку «сіСькадовська»

«1+1 media» заявила, що номер з програми «Новорічний вечірній квартал», в якому висміюється українська мова переселенки зі Скадовська, не буде опублікований на ютуб-каналах «1+1 media». Про це пресслужба каналу повідомила у відповідь на запит «Детектора медіа».

Повний випуск «Новорічного кварталу» перемонтують і оприлюднять на платформах каналу без цього номеру. 

«Ми розуміємо суспільне обурення і приносимо вибачення аудиторії, яку зачепив цей номер. Творча команда, яка створювала цей випуск, жодним чином не хотіла образити почуття українців. У випусках “Вечірнього кварталу” команда жартує над собою, підіймає актуальні теми, інколи гіперболізуючи їх, адже це один із законів гумору. Це був саме такий випадок», — заявила пресслужба «1+1».

Відео номеру про переселенку зі Скадовська все ще доступне на ютуб-каналі «Студія Квартал 95 Online», а з відеозапису всього концерту ця сценка ще не була видалена.

У студії «Квартал 95» заявили, що поважають усіх скадовців та загалом переселенців із тимчасово окупованих територій. А також запевнили, що своїм номером хотіли «показати, що не страшно робити навіть грубі помилки при переході з російської на українську, більш соромно — продовжувати говорити мовою ворога».

війнаРФРосіяскандалСкадовськКвартал 95захоплений Скадовськгумор