75-річного жителя Львівщини, фаната сталіна, судили за підтримку росії

Чоловік народився у росії

75-річного жителя Львівщини, фаната сталіна, судили за підтримку росії

Бродівський районний суд Львівської області судив уродженця с.Листвянка, Алтайського краю РФ, росіянина, громадянина України, пенсіонера за публічну підтримку армії РФ. Про це пише Варта1 з посиланням на рішення суду.

Чоловік у соцмережі «Однокласники» поширив матеріал із зображенням військовослужбовця ЗС РФ та текстом: «Благодаря мужеству и профессиональним решениям наших офицеров, СВО сегодня проходит успешно на 100%. Старший лейтенант засек вражеские позиции украинских неонацистов в хорошо укрепленньїх местах. Военнослужащий бистро сориентировался в действиях своего личного состава и отдал четкие приказания, которие способствовали вибиванню силовиков ВСУ и обращение их в бегство».

Таким чином скоїв кримінальне правопорушення, передбачене  ч.2 ст.436-2 КК України.

Також, поширив публікацію із зображенням військовослужбовця ЗС РФ з текстом: «#ГepoиZ», «ПОБЕДА НЕИЗБЕЖНА» та відеозапис із зверненням наступного змісту: «Поєтому жители Донбасса и все те кто за Советскую Украину сейчас борется под красними флагами, они все заслужили того чтоби бить героями.».

Також, вподобав та поширив публікацію, із зображенням військовослужбовців ЗС РФ та текстом: «В МО РФ рассказали о подвигах наших военнослужаших: - Несмотря на непрекращающиеся обстрели националистов, капитан организовал систему маневрирования. Благодаря своевременному огню и точним расчетам батарея сорвала контрнаступление противника. Оперативно произвел смену позиций батареи и вивел ее в безопасний район. -Во время наступления противника лейтенант обнаружил замаскированний опорний пункт взвода ВСУ. Находясь под шквальним огнем артиллерии противника, продолжил вести корректировку огня. Благодаря мужеству лейтенанта противнику били нанесени серьезние потери.»,

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні, надійшов до суду з підписаною сторонами кримінального провадження угодою про визнання винуватості від 21.04.2023.

Чоловік підтримавши угоду, повністю визнав свою винуватість у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 436-2КК України та ч.3 ст.436-2 КК України.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.436-2, ч.3 ст.436-2 КК України та призначив покарання:

На підставі ч.1 ст.70 КК України шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, визначив остаточне покарання у виді п`яти років позбавлення волі без конфіскації майна.

На підставі ст.75 КК України звільнив засудженого від відбування покарання, встановивши іспитовий строк один рік.

У чоловіка було виявлено фоторепродукцію з гербом «срср» та зображенням Сталіна на фоні червоного прапора та фоторепродукцію з гербом «срср» та серпом і молотом на фоні червоного прапора в рамці, які судом вирішено знищити.

За даними Варта1 засудженому чоловіку 75 років, він народився у 1947 році.

війнаРФРосіяпенсіонерсепаратистзрадафанат сталіназасудили пенсіонера