Авіакомпанія "LOT" відкрила новий напрямок "Львів–Зельона Гура"

Авіакомпанія "LOT" відкрила новий напрямок "Львів–Зельона Гура"

З аеропорту Зелена Гура (Бабімост) з Республіки Польща стартує новий напрям до Львова. Про це повідомили на сайті Любуського воєводства.


Зазначається, що на цей напрямок в області чекали з нетерпінням і саме Львів найчастіше вказували любушани як очікуваний напрямок польоту.




«Перший політ мав відбутися кількома днями раніше, але плани зірвали подальші обмеження, пов’язані з пандемією. Великий інтерес викликає авіарейс до Львова. Окрім роботодавців, які шукають працівників з України та громадян цієї країни, про бажання скористатися цим напрямком повідомили, серед іншого, жителів нашого краю з прикордонним корінням», — йдеться у повідомленні.


Рейси з аеропорту Бабість до Львова виконуватимуться раз на тиждень.


«Якби вдалося продемонструвати, що цей зв’язок користується достатньою зацікавленістю, я думаю, LOT буде відкритий для нових пропозицій, — каже Марцін Яблонський, член правління. — Можу сказати, що розмови про польоти до Лондона в минулому були досить просунуті, і ми можемо повернутися до цієї теми».


Рейс LO 733 відправлятиметься по четвергах о 21:40 год і прибуде через 20 хвилин після півночі наступного дня (за місцевим часом). Зворотний рейс за маршрутом LO 734 заплановано на п’ятницю о 7:40 год (за місцевим часом), приземлення в Зеленій Гурі о 8:10 год.


Нова лінія буде управлятися літаками «bombardier dash Q400».


Переліт до Львова триватиме близько 1,5 години, а ціни на квитки, які вже доступні в системі ліній, починаються від 199 злотих у зворотному напрямку. У рамках нового сполучення, принаймні на даний момент, пропонуватимуть лише місця в економ-класі.