Блокада кордону знову обернулася трагедією: у черзі помер 35-річний український водій вантажівки

Це вже не перший подібний випадок

Блокада кордону знову обернулася трагедією: у черзі помер 35-річний український водій вантажівки

У Словаччині помер український водій вантажівки. Він стояв у черзі на перетин кордону, повідомив віцепрезидент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Володимир Балін. Він пояснив, що перевізники, які стоять в чергах з польської сторони, намагаються їх об'їхати через Словаччину та Угорщину, інформує Telegraf.

«Ми отримали поки що неофіційну інформацію, що один з водіїв, 35 років, який стояв на території Словаччини в черзі сьогодні помер. Важко сказати, чи напряму це повʼязано з чергами, страйкарів поряд не було. Він стояв за 100 км від кордону, скільки йому ще було їхати невідомо»,  підкреслив Балін.

Він зазначив, що слідство покаже, якою була причина смерті. Балін також підкреслив, що у загиблого залишалась родина.

«Череда таких смертей продовжується. Я не розумію, чому на це не реагують компетентні органи Польщі і чому не скасовують страйк», — наголосив Балін.

Раніше повідомлялося, що 12 листопада 2023 року перед пунктом пропуску «Дорогуськ — Ягодин» у Польщі помер український водій фури. Напередодні 54-річний чоловік приїхав на паркування та залишився чекати там перетину кордону.

Читайте також: польські перевізники анонсували нову акцію блокування кордону.

23 листопада біля КПП «Корчова-Краковець» на українсько-польському кордоні помер ще один водій вантажівки з України. У грудні 2023 року через страйк польських перевізників на кордоні помер ще один український водій, який разом із безліччю інших стояв у черзі.

 

ПольщаНовини УкраїникордонUkraineСловаччинаперетин кордонустрайкблокадапомер водій