Борис Джонсон попередив українців щодо наступних декількох місяців війни

Невтішний прогноз

Борис Джонсон попередив українців щодо наступних декількох місяців війни

Друг України на міжнародній арені, британський прем’єр Борис Джонсон заявив, що наступні декілька місяців російсько-української війни будуть важкими, але Україна обов’язково вистоїть та здобуде перемогу.

Про це він написав у «The Mail».

Прем’єр Великої Британії попередив українців, що рахунки за енергоносії цього року будуть високими, проте винен у цьому диктатор путін, оскільки саме він розв’язав варварську війну проти України.

«Наступні місяці будуть важкими, можливо, дуже важкими. Він (путін — ред.) вважає, у м’яких європейських політиків не вистачить духу на боротьбу — що цієї зими ми знімемо санкції і почнемо клянчити російську нафту та газ. Він вважає, що ми втомимося підтримувати Україну і почнемо обережно підштовхувати українців до підписання угоди з кремлівським тираном. Це було б божевіллям. У цьому жорстокому армреслінгу український народ переможе. Як і Британія», — зазначив він.

Він додав, що в разі якщо путіну дозволити уникнути покарання за вбивства і дозволити змінити кордони Європи силою, то він зробить це знову, але з іншою країною, що колись входила до СРСР.

«Інші країни засвоять урок, що насильство та агресія можуть окупитися — і це призведе до нового циклу політичної та економічної нестабільності», — пояснив Джонсон.

Раніше Джонсон вже заявляв, що перемовини з росією, були б катастрофою для всього світу.

прогноз війниБорис Джонсонпрогноз Джонсона