Це початок кінця великої тиранії: полк Калиновського звернувся до білорусів (ВІДЕО)

Знищення диктатури стрімко наближаються

Це початок кінця великої тиранії: полк Калиновського звернувся до білорусів (ВІДЕО)

Білоруський полк Збройних сил України Полк імені Кастуся Калиновського опублікував звернення у зв'язку з останніми подіями у Росії.

“Сприятливі умови знищення диктатури стрімко наближаються. Це початок кінця великої тиранії. Я звертаюся до всіх білоруських військових: не беріть участі у внутрішньому конфлікті Росії. Ця громадянська війна нас не стосується” , – йдеться у заяві.

Полк Калиновського нагадав, що білоруським військовим доведеться обрати, що виконувати: злочинний наказ чи присягу. 

“Для білорусів важливе інше. Наближається час, коли перед вами стане вибір: виконати злочинний наказ або присягу, яку ви дали на вірність білоруському народу. У нас на території Білорусі величезний резерв, що включає чинних військових, військовослужбовців запасу та простих громадян, які готові діяти та звільняти Білорусь від диктатури та окупації. Нам будуть потрібні люди для рішучих дій. Готуйтеся до вступу до загонів самооборони. Кожне місто, кожний квартал, кожна вулиця.

Будьте готові для контролю своєї території та підтримки порядку. Військовослужбовці, резервісти, білоруси! Чекайте на наш сигнал. Час свободи наближається” , – йдеться у заяві.

Читайте також: вагнерівці захопили владу в ростові та рушили на москву

Бійці полку закликають білорусів бути готовими до вступу до загонів самооборони.

БілорусьвійнаРФРосіяЗСУполк імені Кастуся-Калиновського білоруський полк Збройних сил України