Дочка загиблого від російського удару подружжя зі Львівщини розповіла історію щемливого фото (ВІДЕО, ФОТО)

З живих залишився лише песик, світлина з яким облетіла всі шпальти

Дочка загиблого від російського удару подружжя зі Львівщини розповіла історію щемливого фото (ВІДЕО, ФОТО)

Внаслідок російського ракетного удару по селу Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області загинули 5 людей. В одному з будинків жило подружжя, яке переїхало до села, тому що вважало, що в селі їм буде безпечніше. Про це розповіла донька загиблих у матеріалі NTA

Ольга прийшла на подвір'я, щоб зібрати речі батьків. Разом із загиблим подружжям загинув також їхній зять, чоловік сестри Ольги.

На руїнах зруйнованого будинку вона пригадала події тієї ночі, коли її мама, тато і їхній зять загинули.

«Я прокинулася від вибуху, а потім за декілька хвилин – 10, 15, може, 20 хвилин, не знаю... У мене сестра є, її чоловік також загинув, він був тут... Сестра подзвонила і сказала, що з поліції зателефонували й повідомили, що немає пів будинку. А коли я приїхала сюди, вони розбирали завали і я бачила своїх батьків. Я бачила своїх батьків» – розповіла Ольга крізь сльози.

Скріншот з відео

Жінка додала, що вони переїхали з міста в село, тому що думали, що там безпечніше.

Собака Ельза, яка лежала на руїнах будинку і продовжувала чекати господарів, належить саме батькам Ольги. Світлина з песиком облетіла шпальти всіх ЗМІ.

 Зворушливе  фото було зроблене саме на подвір'ї батьків Ольги. У собаки травмована лапка та шия

Фото Суспільне

«Це собака моїх мами й тата. У нього була проколота шия. Але йому вже зняли цей ланцюг і він лежить на тій ковдрі, що мої мама й тато там спали, вкривалися,» – розповіла вона.

Читайте також: оприлюднено кадри наслідків російського удару по Львівщині

Цей песик та ще один улюбленець родини по сусідству,– всі, хто вижив унаслідок удару рф по двох будинках. Дві родини, що жили там, загинули.

 

новини Львівщини війнаракетний удар по Львівщиніудар по Золочівщині