Дружина Медведчука приїхала в Москву і вимагає для свого чоловіка французького адвоката (ВІДЕО)

Марченко влаштувала пресконференцію в росії та поскаржилася, що над Медведчуком хочуть влаштувати "розправу"

Дружина Медведчука приїхала в Москву і вимагає для свого чоловіка французького адвоката (ВІДЕО)

Дружина затриманого народного депутата Віктора Медвдечука Оксана Марченко провела прес-конференцію у столиці країни-агресора Москві.

Як повідомляє «Оbozrevatel», під час заходу вона спробувала виправдати свого чоловіка та заявила, що в Україні над ним нібито готується «розправа».

Зокрема, Марченко поскаржилася, що в її чоловіка нібито «відібрали» депутатську недоторканність, хоча, як відомо, остання не діє в Україні з 1 січня 2020 року згідно з новою редакцією статті 80 Конституції України.

Як пише «dsnews»,  Марченко прийшла на захід у захисній масці, мабуть, пам’ятаючи про пандемію коронавірусу в Росії, яка розв’язала відкриту війну проти України. Вона не зняла маску навіть після того, як почала говорити.

«Також вона закликала владу України допустити до чоловіка його французького адвоката. І закликала міжнародну громадськість та журналістів вимагати від української влади розкрити місцезнаходження Медведчука», — пише «delo.ua».

Під час пре-конференції Марченко заявила, що їй невідомо де зараз перебуває її чоловік Віктор Медведчук.

«Вже дві доби мій батько, 82-річний чоловік, їздить у в’язниці, ізолятори, всі інстанції, шукає його, а йому кажуть, що там його немає…», — заявила Марченко.

Як видно з відео, журналісти попросили Оксану Марченко зняти маску, щоб ніхто не запідозрив, що це не вона, а підставна особа, на що Оксана Марченко відповіла категоричною відмовою. Мовляв, не хоче, щоб Віктор Медведчук побачив її заплаканою, і вона «погано виглядає».

Відео ТУТ

РосіяУкраїна війна в Україні війна Росії проти УкраїниЗМІstoprussiaМоскваStopRussianAggressionStopPutin Оксана Марченко Віктор Медведчукпресконференція