Джонсон сказав, чи варто боятися перемоги Трампа на виборах США

Коли дійде до справи, то важитимуть інтереси Сполучених Штатів Америки

Джонсон сказав, чи варто боятися перемоги Трампа на виборах США

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловився стосовно того, що буде в разі перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США. Джонсон вважає, що будь-який президент США не дозволить путіну перемогти в Україні.

Про це Джонсон заявив у інтерв’ю «Європейській правді».

«Щодо Трампа я не настільки песимістичний. Я не думаю, що будь-який президент Сполучених Штатів Америки може дозволити путіну перемогти в Україні. Я просто не бачу такої можливості», – сказав Джонсон.

Він нагадав, що Трамп був першим президентом США, який надав Україні серйозну зброю – «Джавеліни», які виявилися дуже важливими в битві за Київ.

Також колишній прем'єр Британії пригадав, що Трамп здійснив найбільшу висилку російських дипломатів. Тоді США покинули 60 посадовців.

«Американська внутрішня політика є складною. Але коли дійде до справи, то важитимуть інтереси Сполучених Штатів Америки. А інтерес США полягає у підтримці України, у підтримці демократії, у запобіганні агресії. Для цього є багато очевидних причин», – сказав Борис Джонсон.

Читайте також: у питанні відновлення авіасполучення розглядається кілька пропозицій, але «є чотири ключові компоненти, які потрібно вирішити».

До того ж політик впевнений, що інтерес Дональда Трампа не полягає у тому, щоби всі вважали, що його переміг путін

війна в Україні США Борис Джонсон Трамп