Екс-міністр оборони України закликав уважно стежити за холодильниками

Гриценко про відключення електроенергії

Екс-міністр оборони України закликав уважно стежити за холодильниками

Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко на своїй сторінці у «Facebook» порадив українцям особливо стежити за вмістом холодильників у період відключення електроенергії.

«Порада: слідкуйте за холодильниками/морозилками, особливо хто на виїзді й не знає, як надовго виключається електрика вдома. Якщо м’ясні чи рибні продукти розморозилися, потім знову заморозилися, а ви про це не знали, — може бути лихо. Знаю випадок, коли люди повернулися додому після тривалого виїзду і сильно отруїлися пельменями, що були в морозилці, молоду жінку лікарі врятувати не змогли. Якщо маєте сумніви, краще ті продукти викинути. У магазинах ще є, краще купити тушонку», — зазначає Анатолій Гриценко.

Анато́лій Степа́нович Гриценко — український політик і військовий діяч, міністр оборони України (2005–2007), народний депутат України VI і VII скл., голова Комітету ВРУ з питань нацбезпеки і оборони (VI скликання), до вересня 2019 року — голова партії «Громадянська позиція». Полковник запасу. Кандидат технічних наук (1984). Автор понад 100 наукових робіт.

Як повідомлялося, на Львівщині під час віялових відключень електроенергії можуть бути перебої з водопостачанням.

холодильникелектроенергіяпродуктиАнатолій Гриценко