ФСБ затримало військового комісара Криму, який допомагав кримчанам не йти до армії (ВІДЕО)

Розпочалося "полювання" на військкомів

ФСБ затримало військового комісара Криму, який допомагав кримчанам не йти до армії (ВІДЕО)

7 липня кримське управління ФСБ повідомило про порушення кримінальної справи стосовно військового комісара Криму Юрія Лимаря за статтями про зловживання посадовими повноваженнями та отримання хабаря.

Як повідомляє «Фокус», російські силовики заявили, що Лимар за хабарі звільняв кримчан від призову на строкову військову службу, надаючи своїм підлеглим відповідні розпорядження. Зараз вирішується питання про запобіжний захід для підозрюваного.

Також повідомляють, що кримінальні справи порушили проти військкома Джанкоя, начальника відділу призову військового комісаріату Білогірська та начальник відділу призову Сімферопольського військкомату.

У представництві президента України в Автономній республіці Крим днями заявили про те, що на окупованому півострові, ймовірно, розпочинається підготовка до оголошення мобілізації, щоб поповнити склад російських військ, що воюють проти України.

Такого висновку дійшли, вивчивши указ голови окупаційної адміністрації Криму Сергія Аксьонова, який розпорядився створити «призовну комісію з мобілізації громадян» у новому складі. Також Аксьонов доручив створити відповідні комісії нижчого рівня у всіх районах півострова.

Як повідомлялося, у Криму через сильні зливи підтоплено села та міста.

хабарКриммобілізація війна в Українівійськовий комісарФСБвійська РФstoprussia