Генштаб ЗСУ повідомив, на яких напрямках фронту стало «гарячіше»

Збільшилася кількість обстрілів

Генштаб ЗСУ повідомив, на яких напрямках фронту стало «гарячіше»

За минулу добу війни України з російською федерацією ворожі війська збільшили кількість обстрілів позицій українських воїнів на Південнобузькому напрямку. Про це у ранковому звіті 2 червня повідомив Генштаб Збройних сил України на своїй сторінці у «Facebook».

«На Донецькому напрямку противник продовжує вогневе ураження позицій наших військ вздовж всієї лінії зіткнення із мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

На Лиманському напрямку ворог вів бойові дії у напрямку населеного пункту Райгородок, зазнав втрат та відійшов.

На Сєвєродонецькому напрямку противник веде штурмові дії в населеному пункті Сєвєродонецьк. За підтримки вогню мінометів проводив штурм у напрямку населених пунктів Боброве та Устинівка, успіху не має.

На Бахмутському напрямку ворог веде штурмові дії в населеному пункті Комишуваха з метою взяття під контроль міста, має частковий успіх, бої тривають. Вів штурм у напрямках населених пунктів Нагірне та Білогорівка, у результаті завданого вогневого нашими підрозділами ураження відійшов», — йдеться у повідомленні.

На Південнобузькому напрямку окупанти збільшили кількість обстрілів українських позицій.

Ворог також обстрілював зі ствольної артилерії та мінометів населені пункти Широке, Степова Долина, Луч, Трудолюбівка і Шевченкове,

Також окупант завдав авіаційних ударів вертольотами Мі-24 в районах Новогригорівки та Олександрівки.

Додамо, що російські окупанти, щоб виправдати руйнування ними цивільних об’єктів, продовжують інформаційні вкиди про нібито розташування військових підрозділів в школах, лікарнях та дитячих садках.

Також ракетний удар росіян був завданий по залізничній інфраструктурі Львівщини. 

генштабвійна з РФхроніки війни в Україні