Ховався у вбиральні потяга: закарпатські прикордонники виявили ще одного втікача від мобілізації (ФОТО)

Чоловік намагався сховатися від правоохоронців за дверима туалету

Ховався у вбиральні потяга: закарпатські прикордонники виявили ще одного втікача від мобілізації (ФОТО)

У вівторок, 14 червня, на Закарпатті прикордонники Чопського загону у потязі, що прямував до Словаччини, виявили чергового “ухилянта” від мобілізації. Чоловік заховався за дверима вбиральні та намагався у такий спосіб перетнути держрубіж.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

“Під час огляду пасажирського потягу сполученням «Чоп–Чієрна над Тісоу» прикордонний наряд знайшов у вбиральні невідому особу. Чоловік намагався сховатися від правоохоронців за дверима туалету”, — розповідають у Держприкордонслужбі.

З’ясувалося, що правопорушник пробрався у вагон, доки потяг перебував у місці відстою залізничної станції. Він розраховував поза контролем виїхати за межі України з метою уникнення мобілізації.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. На адресу Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією».

Також ухилянта притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Нагадаємо, що на Закарпатті 44-річний чоловік намагався виїхати з підробленим «студентським».

Новини Закарпаттяприкордонникинезаконний перетин кордонуховався в туалетіухилянт від мобілізаціїховався у вбиральні потяга