Єрмак засудив поведінку свого кума Тищенка

Йдеться про конфлікт у Дніпрі

Єрмак засудив поведінку свого кума Тищенка

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що поведінка народного депутата Миколи Тищенка у Дніпрі, де побили ексвійськового ЗСУ, є ганебною. Про це Єрмак написав у Telegram.

«Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата — абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати», — написав керівник ОП.

Він додав, що давно знає Тищенка, але не сприймає й не розуміє його вчинків. Також Єрмак заявив, що не підтримує з нардепом жодних стосунків.

«Якщо хтось забув, що кожен повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ, раджу про це згадати. Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата», — написав глава ОП.

Раніше, 20 червня у Дніпрі люди у військовій формі та балаклавах напали на колишнього добровольця та бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова.

На кадрах видно, що люди у формі підійшли до Павлова на Кельнському бульварі, коли той гуляв з немовлям у колясці, оточили військового та повалили на землю. Також один з нападників обшукував сумку військового.

Читайте також: Скандальна бійка з колишнім військовослужбовцем у Дніпрі: що відомо про інцидент (ВІДЕО)

Павлов посперечався з нардепом Миколою Тищенком та охороною депутата.

війнаРФРосіяЄрмакТищенко Андрій Єрмак Микола Тищенко