Кейт Міддлтон заявила, що хвора на рак

Принцеса проходить хіміотерапію

Кейт Міддлтон заявила, що хвора на рак

Сьогодні, 22 березня, Кейт Міддлтон оприлюднила заяву, в якій повідомила, що вона хворіє на рак та проходить курс хіміотерапії.

Принцеса сказала, що рак був виявлений після того, як вона перенесла операцію на черевній порожнині з приводу, як вважалося, неракового захворювання.

«Операція пройшла успішно. Проте післяопераційні аналізи виявили наявність раку. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування», — сказала принцеса Уельська у відеозверненні, опублікованому Кенсінгтонським палацом.

Вона описала діагноз як «великий шок» і сказала, що вони з принцом Вільямом робили все можливе, щоб вирішити це приватно заради їхьої молодої сім'ї.

Згадуючи божевілля з приводу свого місцезнаходження, вона сказала: «Як ви можете собі уявити, це зайняло час. Мені знадобився час, щоб оговтатися після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре».

Принцеса сказала, що почувається «добре і щодня стає сильнішою», віддаючи належне своєму чоловікові як «чудовому джерелу розради та заспокоєння».


Вона закликала до конфіденційності під час лікування. 

ракновини світуКейт МіддлтонПринцеса