Кинув гранату в бік правоохоронців, вчинив стрілянину: у Дніпрі затримали військовослужбовця (ФОТО)

Чоловіка затримував КОРД

Кинув гранату в бік правоохоронців, вчинив стрілянину: у Дніпрі затримали військовослужбовця (ФОТО)

У Дніпрі спецпризначенці КОРД затримали озброєного чоловіка, який вчинив справжній бойовик посеред міста. У місцевому Telegram-каналі очевидці повідомили про чоловіка, який підірвав в квартирі гранати.

«Неадекватний чоловік підірвав в квартирі 3 (три) гранати, а потім почав з автоматичної зброї стріляти з вікна», - йдеться у повідомленні.

Згодом у прес-службі поліції Дніпропетровської області підтвердили інцидент і розповіли про затримання чоловіка.

«Він кинув гранату в бік правоохоронців, підірвав у квартирі ще два боєприпаси та вчинив стрілянину. На щастя, ніхто не постраждав. Після шести годин перемовин поліцейські затримали зловмисника. Як з'ясувалося - це 32-річний військовослужбовець, якого розшукували за крадіжку зброї. Він орендував квартиру на проспекті Гагаріна у Дніпрі», - йдеться у дописі.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. З місця події вилучили автомат Калашникова та фрагменти гранат.

За даним фактом відкриті три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що чоловік скоїв замах на вбивство мешканця Мукачева

поліція кримінал новини Дніпра стрілянина підірвав гранату