Кива закликав росію завдати ядерного удару по Україні

Іллю недавно позбавили депутатського мандата

Кива закликав росію завдати ядерного удару по Україні

Колишній нардеп Ілля Кива закликав росію нанести по Україні зброєю масового ураження. Про це він написав у телеграм-каналі.

Кива уточнив, що Володимир Зеленський і захід бояться саме такого удару:

«Зеленський, його оточення та Західні куратори, найбільше бояться завдання РФ-превентивного удару, зброєю масового ураження», — написав Кива.

"Саме це може поставити крапку у сьогоднішньому протистоянні, не лише з українською владою, а й усім Заходом, який активно і вже відкрито сьогодні бере участь у воєнному конфлікті в Україні.

Далі участь Заходу тільки зростатиме, а значить і жертви з обох боків збільшуватимуться в геометричній прогресії. Затягується час і готуються нові кроки для заподіяння шкоди та шкоди Росії.

І якщо хтось думає, що це не за правилами, запам’ятайте: ці правила Захід написав у своїх інтересах і лише для того, щоб ефективніше можна було вас знищити.

P.S. Переговори з терористом-Зеленським однаково нічого не дадуть і не принесуть. Та й не можна вести переговори із терористами", — написав екснардеп.

Ілля Володимирович Кива — український громадський та політичний діяч, державний службовець, колишній поліціянт. Колишній народний депутат України 9-го скликання від проросійської партії ОПЗЖ. Колишній член Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності. Колишній радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та колишній голова Соціалістичної партії України.

Відомий своєю аморальною поведінкою (у тому числі в залі Верховної Ради України), українофобією та захопленням Путіним (вітав його з днем народження у 2021 році в стінах ВРУ).

Перед повномасштабним вторгненням РФ на територію України 24 лютого 2022 р., втік до Іспанії. В березні 2022 був оголошений в підозрі в державній зраді. 15 березня 2022 року позбавлений депутатського мандату Верховною Радою України — 335 голосів «за».

нардепвійнаРФРосіяядерна зброяІлля Кивазрадники нардепиУкраїни