Колона російських окупантів виїхала із Чернігівської області (ВІДЕО)

Росіяни втікають

Колона російських окупантів виїхала із Чернігівської області (ВІДЕО)

Сьогодні, 29 березня, колона російських військ виїхала із Чернігівської області. Про це пише «InformNapalm».

"Маленької переможної війни у ​​х@ла та його бандитів не вийшло. Соцмережі третій день рясніють відеороликами російських окупантів, що втікають з України на ешелони в Білорусі. Рашисти беруть тільки те, що ще якось можна вивезти, решту кидають. Цікаво, що на це скаже Лукашенко, він покаже чергову карту і кому цього разу?

Світ та переговори дуже важливі, але Україні, без міцних гарантій Заходу та державних інтересів, не слід довіряти РФ. Росіяни відомі кидали та брехуни, всі підписані ними документи та договори так і залишилися на паперах. Зараз Кремль йде назад, у зв’язку зі зростаючим невдоволенням в РФ (соціальний фон і вбиті) і тиском санкціонованих олігархів. Але рашисти на цьому не зупиняться, вони, як завжди, хочуть виграти час, знайти спосіб послабити санкції та наростити військову міць, перегрупуватися та знову підло вдарити”, — прокоментував відео Іраклій Комахідзе.

Нагадаємо, генеральний штаб ЗСУ відзначає виведення окремих підрозділів збройних сил Російської Федерації з території Київської та Чернігівської областей. 

Новини УкраїнивійнаРФРосіяновини Чернігівщинививід військ