Козицький повідомив, скільки часу необхідно для відновлення всіх підстанцій

За умови, якщо не буде більше нових влучань

Козицький повідомив, скільки часу необхідно для відновлення всіх підстанцій

Зараз із пошкодженими внаслідок російських обстрілів підстанціями на Львівщині є величезні проблеми. Про це в інтерв’ю радіо «Львівська хвиля» розповів начальник керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Якщо ми говоримо про обладнання, то в нас величезні проблеми і надалі з підстанціями. Тільки завдяки крутій роботі „Укренерго“ ми маємо можливість постачати електроенегрію», — сказав голова Львівської ОВА,

Підстанції на Львівщині й далі потребують ремонту, обладнання не вистачає.

«Ми постійно централізовано звертаємось до наших іноземних партнерів. Треба розуміти, що обладнання, які на наших підстанціях, ще радянського зразка. Ми спустошуємо всі запаси і всі резерви, які були в країнах колишнього соцтабору, величезне їм дякую за допомогу та обладнання, яке вони передають нам. І паралельно робимо все, щоб отримувати нове обладнання і переходити на нові стандарти», — додав Козицький.

Читайте також: у ЗСУ назвали нові цілі масованих російських ударів.

Дя повного відновлення підстанцій потрібно від 6 до 10 місяців роботи за умови, що не буде більше нових влучань ворога, то повністю відновлять електромережі у Львівській області до наступного опалювального сезону.

Львівщинановини Львовановини ЛьвівщинивійнаРФРосіяКозицький