Львів попрощався з Героями Миколою Оливою і Остапом Зарянським (ФОТО)

Вічна пам'ть!

Львів попрощався з Героями Миколою Оливою і Остапом Зарянським (ФОТО)

Сьггодні, 12 березня у Львові поховали Миколу Оливу і Остапа Зарянського, які захищали Україну від російських окупантів.  Про це пише Варта1.

Львівʼянин Микола Олива (26 років) проходив військову службу у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.
Працював на залізниці у Львові. 

Займався легкоатлетичними кросами, брав участь у забігах на підтримку військовослужбовців. Також захоплювався стрибками з парашута – мріяв вступити до лав десантників.

Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив суверенітет і територіальну цілісність держави у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗСУ. 

Був тяжко поранений під Кремінною, однак після лікування повернувся на фронт до побратимів. Під час проходження служби активно удосконалював знання військової справи.

 У Миколи Оливи залишилися батьки, брат та близька родина.

Львівʼянин Остап Зарянський (28 років) у 10-річному віці втратив батька.

Був звільнений із військової служби за станом здоров’я. Вів здоровий спосіб життя, мав глибокі знання в галузі комп’ютерної інженерії.

Молодший сержант. Із початком повномасштабного вторгнення рф-ії став на захист Батьківщини від загарбників. Виконував бойові завдання на посаді командира відділення інженерно-саперного взводу у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил ТРО ЗСУ.

У Остапа Зарянського залишилися мама та двоє братів з родинами.

Фото: Варта1

Вічно спочиватимуть захисники на Личаківському кладовищі.

війнаРФРосіяпрощання прощання з Героямизагиблі військовізагиблі зі Львова