Львів попрощався з загиблими військовослужбовцями Юрієм Петрівим та Віталієм Казаковим (ФОТО, ВІДЕО)

Вічна пам'ять!

Львів попрощався з загиблими військовослужбовцями Юрієм Петрівим та Віталієм Казаковим (ФОТО, ВІДЕО)

У суботу, 14 жовтня Львів попрощався з загиблими на війні проти окупанта військовослужбовцями Юрієм Петрівим та Віталієм Казаковим. Про це інформує Варта 1

Чин похорону військовослужбовців розпочався об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховали воїнів на Личаківському кладовищі. 

Довідка про Героїв, що віддали життя за Україну

Віталій Казаков (34 роки).Народився за кордоном. 

Практично все своє життя проживав у різних населених пунктах України: у селі Миропілля і містах Канів та Корсунь-Шевченківський Черкаської області, у столиці та поблизу Борисполя.

У мирний час разом із друзями активно займався волонтерською діяльністю, зокрема, роздачею їжі нужденним. Також допомагав у соціальному служінні в місцях позбавлення волі та поширенню там християнських цінностей.

Із початком повномасштабного вторгнення рф-ії боронив державу на південному напрямку фронту на посаді стрільця-снайпера 80-ї бригади ДШВ ЗСУ. За словами побратимів, був надзвичайно вправним і старанним військовослужбовцем.

Віталій ріс без батьків. Із рідних у нього нікого не залишилося. 

Юрій Петрів (40 років) Уродженець міста Нетішин Хмельницької області. 

У середині 2000-х років закінчив колишній Львівський інститут економіки і туризму.

Завершивши навчання, працював у ресторанній сфері, а після переїзду до столиці займався торгівлею. Протягом 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення АТО.

Після повернення до цивільного життя продовжив працювати у торгівельній сфері.

У вільний час захоплювався вирощуванням квітів, колекціонуванням марок та монет.

Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини від окупантів до лав 67-ї бригади Сухопутних військ ЗСУ. Боронив державу на північному та східному напрямках фронту.

У Юрія залишилися мама, дружина, 8-річна донька та брат

?si=zr4S8QsKz6mvQU4i

Усі фото Варта 1, Володимир Садовий

новини Львова Львів війна втрати загиблі