Львів прощається з двома Героями (НАЖИВО)

Вічна пам’ять!

Львів прощається з двома Героями (НАЖИВО)

Сьогодні, 24 вересня, Львів попрощається з Героями Богданом Жиловським та Олександром Пилипенком, які загинули у боях з російськими окупантами. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Чин похорону відбудеться у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі. 

О 16:00 год. розпочався Чин похорону Богдана Жиловського та Олександра Пилипенка, о 16:40 год. буде міська церемонія прощання на площі Ринок.

Богдан Жиловський (08.06.1981–16.09.2022). Уродженець села Сидинівка, Бродівського району, Львівської області. 

У мирний час працював у будівельній сфері. Учасник АТО. У 2015–2016 роках боровся із російськими окупантами у складі військової частини А1314, згодом — В3675.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист України. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України.

У Богдана Жиловського залишилися дружина, донька, батько та сестра.

Олександр Пилипенко (13.11.1994–19.09.2022). Уродженець міста Лисичанськ. 

Навчався у Лисичанському ліцеї № 14 Сіверодонецького району Луганської області. Після завершення навчання вступив до Державного професійно-технічного навчального закладу «Лисичанський професійний ліцей». Згодом здобував освіту у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука.

Учасник АТО. Із початком агресії росії боровся із російськими загарбниками у складі добровольчого батальйону. Із 2016 року проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. Брав участь у боях за Попасну, Мар’янку, Золоте та Зайцеве.

У Олександра Пилипенка залишилися батьки, дружина та сестра.

Нагадаємо, на війні з окупантом загинув легендарний кіборг зі Львівщини (ФОТО).

Львівновини ЛьвовавійнаРФРосіяпрощання траурпрощання з героямитраурний кортежзагиблі зі Львівщини