Львів провів в останню дорогу відомого дитячого лікаря (ФОТО)

Світла пам'ять!

Львів провів в останню дорогу відомого дитячого лікаря (ФОТО)

У п’ятницю, 16 грудня, у віці 75 років помер відомий лікар-реабілітолог, дитячий невролог та засновник Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці професор Володимир Козявкін. Про це повідомляла «Варта 1».

У неділю 18 грудня Львівщина попрощалася з відомим лікарем, інформує очільник Львівської обласної (військової) адміністрації Максим Козицький.

Фото зі сторінки Реабілітаційного центру «Еліта»

«Непоправна втрата для рідних, пацієнтів, учнів та усіх людей, які були знайомі з цією Людиною.

Володимир Козявкін – автор принципово нової технології лікування хворих з дитячим церебральним паралічем, керівник та творець Трускавецької школи реабілітації.

Десяткам тисяч людей з 60 країн допомогли за технологією Володимира Ілліча.  Світла пам‘ять», - йдеьтся у дописі.

Довідка: Козявкін Володимир Ілліч народився 9 червня 1947 року в Україні, у місті Острожець, що на Рівненщині.

У 1971 року закінчив Гродненський медичний інститут.

Працював лікарем у брестській психіатричній лікарні, на станції швидкої медичної допомоги у місті Дубно, Рівненської області. Потім займався медичною та науковою діяльністю у відомчій клініці ТАРС.

У 1989—1990 роках, за сприяння міжнародних організацій, лікар Козявкін відкриває у Львові реабілітаційний центр «Еліта», в якому запроваджується розроблена ним система інтенсивної нейрофізіологічної реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч.

У 1993 року в бальнеологічному курорті Трускавець, що на Львівщині було відкрито відділення центру, а згодом на його базі створено Міжнародну клініку відновного лікування.

новини Львова Львів Максим Козицький Володимир Козявкін ДЦП