Львівщина отримала ще понад 46 тисяч доз вакцини від коронавірусу

Львівщина отримала ще понад 46 тисяч доз вакцини від коронавірусу

Вчора, 23 жовтня, Львівська область отримала ще 46 800 доз вакцини «Comirnaty» від «Pfizer-BioNTech». Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією «BioNTech», спільно з американським фармакологічним концерном «Pfizer».

«Наша область повністю забезпечена вакцинами, тому зараз не час розслаблятись у боротьбі з COVID-19. Сповільнення темпів вакцинації або відмова від нього — це два кроки назад у прогресі, який ми досягнули! Необхідно максимально використати шанс наявності вакцин. Адже, завдяки зробленим щепленням люди є захищеними та мають змогу займатися тим, чим не могли до прикладу у минулому році», — розповів керівник департаменту Орест Чемерис.

Чемерис зазначив, що у зв’язку зі зростанням рівня захворюваності в області є відчутне збільшення кількості провакцинованих осіб.

«Це потрібно продовжувати робити для того, щоб суспільство було безпечнішим і повернути життя, яке в нас було до пандемії. Вакцинація — це можливість зберегти здоров’я та життя!", — наголосив Орест Чемерис.