Львівська поліція зупинила водія вантажівки з підробленими «правами» (ФОТО)

Львівська поліція зупинила водія вантажівки з підробленими «правами» (ФОТО)

Водій пред'явив поліції документи з ознаками підробки. Як виявилося, керманич позбавлений посвідчення водія і обмежений у праві керування транспортними засобами. Про це інформує прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Вчора на автодорозі Київ — Чоп екіпаж зупинив автомобіль MAN L 2000 за невиконання водієм вимог дорожнього знаку. Чоловік надав поліцейським  посвідчення водія з ознаками підробки, що не було зареєстроване.

В розмові з поліцією, керманич зізнався, що у 2022 році його позбавили права керування транспортними засобами за нетверезу їзду, а також звати його не так, як зазначено в посвідченні. 

«36-річний громадянин виявився ще й обмежений у керуванні транспортними засобами виконавчою службою. На порушника винесли об'єднану постанову за невиконання вимог дорожнього знаку та керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом», - йдеться у повідомленні.

Також, на чоловіка склали протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Читайте також: Нічна атака по Україні 10 березня: що відомо (ФОТО)

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

новини Львова Львів ПДР порушення ПДР