Львівських дітей у школах навчатимуть, як поводитися з тваринами

Львівських дітей у школах навчатимуть, як поводитися з тваринами

У травні в усіх 138 школах Львова розпочнеться унікальний курс гуманної освіти «Маленький Принц. Львів, що любить тварин». Проект організовують Навчально-методичний центр освіти м. Львова (НМЦО) та компанія Kоrmotech.


В 2016 році цей проект було випробувано у 16 школах міста. Опісля, зібрані відгуки, внесено корективи в існуючі матеріали та видано 2-ге видання матеріалів. В курс входитиме чотири інтерактивних уроки та один виїзний – на ЛКП «Лев», аби, діти могли пересвідчитись, що наслідки безвідповідального ставлення до тварин – жахливі.



«Вже в травні 2017 кожен львівський семикласник вмітиме грамотно спілкуватись з домашніми улюбленцями, поважатиме їх, вмітиме розпізнавати їх емоції, розумітиме потреби і вже ніколи не викине на вулицю. А отже знатиме, в чому полягає гуманність», - зазначають організатори проекту.



У лютому-квітні команда спеціалістів від компанії Kormotech, методистів НМЦО, ветеринарів, фахівців з гуманної освіти та зоопсихологів провели 8 тренінгів для вчителів біології міста Львова. Також для дітей спеціально розроблені робочі зошити (із інноваційними вправами, завданнями та великою кількістю ілюстрацій) та навчальні посібники.