Марченко записала ще одне відеозвернення до Ердогана (ВІДЕО)

Риторика суттєво змінилась

Марченко записала ще одне відеозвернення до Ердогана (ВІДЕО)

Дружина затриманого кума Путіна не зупинилася на зверненні до президента України. Вона одягнула хустку та записала нове звернення — тепер уже до президента Туреччини Раджепа Ердогана, повідомляють «Теlegram»-канали, з посиланням на «YouTube» Марченко.

Це вже друге звернення Марченко за останню годину. У зверненні до Ердогана, дружина купа Путіна повторювала мантру, що нібито її чоловіка затримали незаконно.

На цей раз Марченко постала у хустці.

Нагадаємо, що перед цим дружина скандального Віктора Медведчука Оксана Марченко записала відеозвернення до Володимира Зеленського. 

Нагадаємо, вечері, 12 квітня, Володимир Зеленський повідомив, що в результаті спецоперації СБУ затримала Віктора Медведчука. Пізніше глава держави запропонував Росії обміняти полонених українців на затриманого кума Путіна.

Віктор Медведчук підозрюється в державній зраді за двома кримінальними провадженнями.

Так, 12 травня 2021 року депутату вручили підозру у державній зраді та порушенні законів і звичаїв війни (ст. 111 та ст. 438 КК) у справі про розграбування національних ресурсів в окупованому Криму, розголошення державної таємниці та проведення підривної діяльності проти України.

У жовтні того ж року Віктору Медведчуку оголосили нову підозру в держзраді й пособництві тероризму в так званій «вугільній справі» (ст. 111 і ч. 1 ст. 258-3 КК). ДБР розслідує провадження про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям «ЛНР» та «ДНР» групою громадян України. Діяльність Медведчука у «вугільній справі» правоохоронні органи почали документувати ще в 2016 році.

Марченко Медведчукзатриманий кум путіна