Міністерство оборони обіцяє піти назустріч мобілізованим: що пропонують у відомстві

Всі зацікавлені в прискореній підготовці великої кількості операторів БПЛА

Міністерство оборони обіцяє піти назустріч мобілізованим: що пропонують у відомстві

У Міноборони рекомендують пройти навчання на оператора безпілотних літальних апаратів в рамках проєкту «ТехноРекрутинг» та обіцяють у разі отримання повістки допомогти влаштуватися на службу за контрактом через рекрутинговий центр. Таку пропозицію озвучив представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець у розмові з виданням “Телеграф”. 

Він наголосив, що чим швидше людина пройде онлайн-навчання, складе іспити, візьме зобов'язання служити після курсу й отримає рекомендацію від військової частини — тим краще.

За його словами, компанія Victory Drones, яка реалізує програму навчання, має контракти з конкретними підрозділами, де задіяні морпіхи, Сили спецоперацій, Генштаб — всі зацікавлені в прискореній підготовці великої кількості операторів БПЛА.

Читайте також: український футбольний клуб знімається зі змагань через закон про мобілізацію

«Навіть якщо ти отримав повістку, ти можеш звернутися до рекрутингового центру, тобі допоможуть підібрати частину. Далі вже підеш до територіального центру комплектування з документами про мобілізацію, але з рекомендаційним листом і оформлюєшся на контракт до тієї військової частини, яка тебе чекає», — пояснив Бежевець.

війна в УкраїнімобілізаціяМіноборони