Міноборони проводить незаплановані перевірки регіональних ТЦК та СП

Виявили низку порушень

Міноборони проводить незаплановані перевірки регіональних ТЦК та СП

Міністр оборони України Рустем Умєров повідомив про незаплановані перевірки Територіальних центрів комплектування (ТЦК та СП), а також військових частин. Про це міністр  повідомив а своїй сторінці у Facebook

«Проводимо незаплановані перевірки ТЦК та СП в регіонах. Фіксуємо багато порушень. Команда Міноборони працює над тим, щоб системно виправити всі недоліки.

Вдячний СБУ, ДБР та ГПУ за злагоджену кооперацію та професійну роботу.

Продовжуємо далі, будуть ще новини», - розповів Умеров.

За словами міністра, міноборони виявило низку порушень за результатами перевірок на харчових складах військових частин.

«Команда Міністерства продовжує незаплановані перевірки складів з продуктами в військових частинах. Виявили непопоставку продовольства на понад 50 млн грн. Фіксуємо порушення, по кожному випадку окремо розбираємось. За результатами попередньої поїздки минулого тижня, Міністерство оборони змінило постачальника деяким військовим частинам», - додав Умєров.

Він також згадав нещодавню корупційну схему придбання артилерійських снарядів для ЗСУ фігурантам якої вручили підозри. 

Читайте також: СБУ оголосила підозру менеджерам «Львівського арсеналу» та чиновникам Міноборони у схемі розкрадання державних коштів під час закупівлі боєприпасів (ФОТО)

«Ще на 1,5 млрд грн — Міністерство оборони виграло суд у справі ТОВ «Львівський арсенал» за непостачання оплачених мін. Вручили підозри колишнім та теперішнім посадовцям Міністерства та їх спільникам, які за версією слідства заволоділи майже 1,5 мільярдами гривень Міноборони для закупівлі мінометних пострілів для ЗСУ» - додав міністр.

Міноборони ТЦКРустем Умєров перевірки ТЦК