На "Арені-Львів" київське "Динамо" впевнено здолало ФК "Львів" (фоторепортаж)

На "Арені-Львів" київське "Динамо" впевнено здолало ФК "Львів" (фоторепортаж)

Вчора, 16 жовтня, у рамках 11 туру УПЛ на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч між командами ФК «Львів» та чинним чемпіоном ФК «Динамо» Київ. Про це інформує «Варта1».

Матч завершився на користь гостів з рахунком 1–4.

У першому таймі господарі поля здебільшого захищалися, але також мали декілька хороших шансів, один з яких відбувся на 35 хвилині матчу. На 35-й хвилині матчу гравець «Львова» Фране Чір'як реалізував пенальті у ворота «Динамо» за гру рукою футболіста київського клубу Віталія Миколенка. Стадіон здійнявся оваціями після реалізованого пенальті.

Та, на жаль, вже через декілька хвилин гості змогли відігратися. Гравець «Динамо» Віталій Буяльський зміг реалізувати хороший шанс та влучно пробити у ворота «Львова».

Наприкінці матчу у доданому арбітром Катериною Монзуль часу, «Динамо» змогло відзначиться вдруге. Автором забитого голу став один з лідерів команди Віктор Циганков.

Команди пішли у підтрибунне приміщенням з рахунком на табло 1–2.

Другий тайм розпочався з активної боротьби у центрі поля. На 58 хвилині матчу вийшовши на заміну у першому таймі футболіст «Динамо» Денис Гармаш зміг реалізувати гол, тим самим збільшивши перевагу вже 2 м’ячі.

Після реалізованого голу господарів поля, намагались відігратись та створили декілька хороших моментів. Та, на жаль, вдача була на стороні «Динамо».

На 83 хвилині матчу Денис Гармаш реалізовує другий гол у ворота господарів, тим самим забиває дубль у матчі.

Матч завершився з рахунком 1–4 на користь столичного клубу «Динамо» Київ.

Наступний матч «Динамо» зіграє з «Барселоною» у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів який відбудеться вже цієї середи. Наступний матч ФК «Львів» проведе у рамка 12 туру УПЛ з командою ФК «Чорноморець».

Фото: Юрій Танчин