На автодорозі «Київ-Чоп» сталася смертельна ДТП (ФОТО)

На Рівненщині водій легковика в’їхав у напівпричеп тягача

На автодорозі «Київ-Чоп» сталася смертельна ДТП (ФОТО)

У Рівненському районі унаслідок зіткнення вантажівки і легковика загинула жінка.

Як повідомили у Нацполіції Рівненської області, летальна автопригода сталася учора, 18 грудня, близько 22:40 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Велика Омеляна.

27-річний дубенчанин, водій автомобіля «Volkswagen Passat», не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з напівпричепом тягача «Renault Magnum». Кермувальник останнього, 34-річний житель Харківщини, через несправність вантажівки зупинився на узбіччі, включивши аварійну світлову сигналізацію, а для кращого розпізнавання — повісив на напівпричіп світловідбивний жилет.

Унаслідок ДТП 26-річна пасажирка, жителька міста Дубно, отримала тілесні ушкодження несумісні із життям та померла у кареті «швидкої» по дорозі у лікарню.

Обидва керманичі тверезі та не травмувалися. 27-річний дубенчанин пояснив, що запізно побачив вантажівку.  У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучені.

Читайте також: на Львівщині через ДТП дуже ускладнено рух транспорту.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі розпочали досудове розслідування за ч.2 ст. 286 КК України.

 

ДТПнадзвичайні подіїновини РівнеНовини Українивантажівкановини Харків