На Донбасі ворожі війська вбили українського захисника

На Донбасі ворожі війська вбили українського захисника



У зоні операції Об’єднаних сил на Донбасі бойовики смертельно поранили українського військового, ще один дістав поранення. Про це повідомили на сторінці  у ОТУ Схід у «Facebook».


Окупаційні війська обстріляли позиції українських військових у смузі відповідальності ОТУ Схід. Один військовий загинув, ще одного ушпиталили з осколковим пораненням, він у задовільному стані.

«Сьогодні, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання »Схід". Внаслідок ворожих дій, один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення не сумісні з життям. Ще один дістав осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан здоров’я військовослужбовцязадовільний",йдеться у дописі.






Зазначається, що українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити вогневу активність.