На Дрогобиччині затримали наркодилера, який збував особливо важкі наркотики (фото)

На Дрогобиччині затримали наркодилера, який збував особливо важкі наркотики (фото)

На Дрогобиччині поліцейські повідомили про підозру наркозбувачу. Про це у понеділок, 8 серпня, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Як встановили правоохоронці, раніше судимий 47-річний мешканець Стебника неодноразово продавав наркотичні засоби, зокрема, нарковмісні таблетки «субутекс», мешканцям міста, — повідомили у поліції.


У ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання зловмисника, поліцейські  виявили та вилучили поліетиленові пакети та паперові згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, залишки порошкоподібної речовини білого кольору,  а також грошові кошти, отримані від незаконного збуту наркотичних засобів.


[gallery link=«file» columns=«2» ids=«297099,297096»]

Все вилучене скероване на експертне дослідження.


Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, — позбавлення волі на термін від шести до десяти років з  конфіскацією майна.


Досудове розслідування триває.