На Франківщині під час траурної процесії за захисником, невідомі гучно слухали музику та порушували ПДР

Порушників затримано

На Франківщині під час траурної процесії за захисником, невідомі гучно слухали музику та порушували ПДР

У Косові на Івано-Франківщині під час траурної процесії за полеглим військовослужбовцем молодики в авто увімкнули гучно музику та порушували правила дорожнього руху.

Про це повідомив у Фейсбук  військовослужбовець 10 гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» Назар Александрук.

Боєць звернувся у соцмережі до керівника поліції в Косові Романа Запоточного: «В тилу весело? У вас уйо**и в рідному Косові під роsпопсу ганяють, під час проводів полеглого героя в центрі міста їдуть за поліцейськими машинами й насміхаються, викидають відео, де на червоне перетинають перехрестя, а вам все не на часі».

Військовий також звернувся до Головного управління поліції в Івано-Франківській області з проханням відреагувати на ситуацію.

Керівник сектору комунікації поліції в Івано-Франківській області Андрій Яцків у коментарі Суспільному повідомив, що поліцейські з'ясували особи учасників порушення громадського порядку. Ними виявилися четверо повнолітніх.

«Вони їздили на автомобілі й порушували правила дорожнього руху. При цьому гучно слухали музику. Поліція притягнула чотирьох молодиків до відповідальності. На них склали адміністративні протоколи за порушення керування транспортом без номерних знаків, а також порушення громадського порядку. Окрім цього, поліцейські провели з ними профілактичну бесіду», — розповідає Андрій Яцків.

 

новиниУкраїнаФранківщинаактуальні новинибеззаконня насмішкипорушення громадського спокою