На лаві підсудних опинився водій вантажівки, який вчинив смертельну ДТП (ФОТО)

На лаві підсудних опинився водій вантажівки, який вчинив смертельну ДТП (ФОТО)

Мешканець Херсону опинився на лаві підсудних за вчинену смертельну дорожньо-транспортну пригоду на Рівненщині. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

Слідчі слідчого управління закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 56-річного жителя Херсону, обвинуваченого у скоєнні смертельної ДТП, в якій загинув рівнянин.

Сталася ДТП 24 серпня цього року, близько 15 години, між населеними пунктами Рафалівка та Суховоля. У рамках досудового розслідування слідчі встановили, що 56-річний водій вантажного автомобіля «DAF» з напівпричепом, на заокругленій ділянці дороги проявив неуважність до дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням сідлового тягача, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із автомобілем «KIA CEED», який від удару перекинувся у кювет.

Життя потерпілого, 36-річного водія легковика, мешканця Рівного, врятувати не вдалося — отримані, внаслідок ДТП, травми виявилися несумісні із життям. Він помер у «швидкій» по дорозі у лікарню.

Свою провину підозрюваний визнає, а обставина, яка пом’якшує покарання — щире каяття.

Слідчі слідчого управління закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом до суду.