На Луганщині окупанти вбили чотирьох людей (ФОТО)

Вічна пам’ять...

На Луганщині окупанти вбили чотирьох людей (ФОТО)

На Луганщині у Сєвєродонецьку окупанти вбили четверо людей, ще одного чоловіка було вбито російським снарядом учора в Комишувасі. Також стало відомо про загибель двох жінок у Гірському протягом останнього тижня. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай у «Telegram».

У Лисичанську обстріляне відділення поліції, по області пошкоджено близько 50 будинків.

Упродовж усієї доби росіяни намагалися протиснутися у Сєвєродонецьк зі сторони Пурдівки та Щедрищевого, атакували позиції наших військових в районі Устинівки.

«Мешканці Сєвєродонецька вже забули, коли в місті хоча б на півгодини встановлювалася тиша. Росіяни гатять по житлових кварталах безперервно», — наголошує Гайдай.

Так, 26 травня від снарядів ворога загинули чотири мешканці Сєвєродонецька. Усі — в старих районах міста. Двоє з них — одночасно, біля однієї багатоповерхівки. Додалися й пошкодження житлового фонду — 11 багатоквартирних та один приватний будинок. І це виключно в Сєвєродонецьку. Підрахували кількість руйнацій після потужної артилерійської атаки на Лисичанськ протягом 25 травня — 19 об’єктів. 26 травня росіяни відкрили вогонь по відділенню поліції. На щастя, ніхто не постраждав.

У Попаснянській та Гірській громадах зруйнованого помешкання людей — не перерахувати. Також відомо, що за 26 травня: 11 будинків у Золотому, дев’ять — у Гірському, вісім — у Тошківці, чотири — у Нирковому, три — у Миколаївці, зазначив очільник ОВА.

Сергій Гайдай також додав, що за минулу добу також було відбито дванадцять атак ворога, знищено танк, п’ять артилерійських систем, п’ять одиниць бойової броньованої техніки та п’ять автомобілів. Підрозділи ППО збили ворожий вертоліт Ка-52, крилату ракету та БпЛА типу «Орлан-10».

Сергій Гайдайжертви окупантів новиниЛуганщини