На Львівщині раніше судима жінка зарізала співмешканця

Мешканець Борислава помер до приїзду медиків

На Львівщині раніше судима жінка зарізала співмешканця

4 липня, близько 22:30 год., до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої про те, що в одному з будинків по вулиці Дрогобицькій у місті Борислав виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області, у будинку поліцейські виявили тіло 47-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Опитавши сусідів та провівши інші оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили, що до вбивства чоловіка причетна його співмешканка, раніше судима мешканка Борислава, віком 47 років. Встановлено, що між співмешканцями виник конфлікт, у ході якого жінка завдала ножем удар у ногу потерпілого, що спричинило його смерть.

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні вбивства та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, у Харкові жінка вбила чоловіка дитячою пелюшкою.

вбивствоНовини ЛьвівБориславножове пораненняраніше судимаспівмешканець