На Львівщині викрили рецидивіста, який вкрав гроші зі скриньки, призначених для ЗСУ (ФОТО)

Відтак чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі

На Львівщині викрили рецидивіста, який вкрав гроші зі скриньки, призначених для ЗСУ (ФОТО)

20 липня у Стрию Львівської області поліцейські оперативно викрили 39-річного зловмисника за підозрою у крадіжці пожертв для військовослужбовців ЗСУ.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

За даними поліції, у Стрийське районне управління поліції з заявою про крадіжку грошей зі скриньки для пожертв, призначених на закупівлю техніки військовослужбовцям Збройних сил України, звернувся керівник однієї з місцевих благодійних організацій. За словами заявника, скриньку, яка була встановлена на Майдані Незалежності, було зламано, а кошти, які жертвували люди – викрадено. 

За допомогою камер відеоспостереження правоохоронці протягом кількох годин встановили, що до вчинення крадіжки причетний 39-річний мешканець Івано-Франківської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Фото: ГУНП у Львівській області

ФОТО: ГУНП у Львівській області

Як повідомлялося раніше, обікрали військового у Львові: один зі зловмисників отримав вирок суду.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Відтак чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

новини ЛьвівщинивійнаЗСУПрикарпаттяскринька для пожертврецидивіствкрав кошти