На Львівщині хлопець задушив рушником пенсіонерку (ФОТО)

На Львівщині хлопець задушив рушником пенсіонерку (ФОТО)

Чоловік задушив свою жертву під час конфлікту. За скоєне йому зараз загрожує покараннядо п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

У понеділок, 25 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про тіло 70-річної жінки, без ознак життя, виявлене в її квартирі у селі Муроване, Львівського району. Про подію повідомила донька померлої.

На тілі жінки правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті. Як у подальшому встановили медики, жінка була задушена.

"Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний мешканець села Муроване. 22 жовтня, близько 20:30 год, між ним і загиблою виник конфлікт, під час якого зловмисник вдарив жінку, а коли вона впала на підлогузадушив рушником, після чого втік з місця події",інформують в поліції.

Хлопець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покаранняпозбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.