На Львівщині поліція вже складає протоколи на порушників карантину (ФОТО)

На Львівщині поліція вже складає протоколи на порушників карантину (ФОТО)

На Львівщині працюють спільні мобільні групи для перевірки дотримання протиепідемічних обмежень. У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації в Україні та на Львівщині зокрема, а також із значним збільшенням кількості хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з 14 жовтня у Львові та на території Львівській області посилено заходи щодо попередження, виявлення та документування правопорушень пов’язаних із порушенням карантинних обмежень, — повідомили «Варта1» у Нацполіції Львівської області.

Мобільні групи перевіряють суб’єкти господарювання, які проводять діяльність у сфері торгівельного та побутового обслуговування населення, громадський транспорт, заклади громадського харчування (кафе, бари, їдальні, закусочні), ринки, заклади культури та освіти.

За результатами роботи рейдових груп від 14 жовтня на території Львова та області виявлено 188 порушень карантинних норм, за якими складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та 179 постанов по справі про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.