На Одещині собака загриз свою власницю на очах у дитини

Жінка померла до приїзду допомоги, яку викликали сусіди

На Одещині собака загриз свою власницю на очах у дитини

На Одещині алабай вбив свою господиню, коли та приїхала годувати його та інших тварин.

Як повідомили у Нацполіції Одеської області, трагедія сталася ввечері 9 серпня у селі Табаки Болградського району. 

Попередньо правоохоронцями встановлено, що 39-річна жінка приїхала з міста у село на дачу нагодувати своїх собак. Усіх тварин власники тримали прив’язаними, окрім алабая. Щойно господиня зайшла у двір, як пес кинувся на неї.

На місце події прибули швидка медична допомога та поліція. Аби підступитися до потерпілої, та у зв’язку з існуванням загрози життю та здоров’ю людей, правоохоронці змушені були використати табельну вогнепальну зброю, і знешкодили тварину.

На жаль, від укусів пса потерпіла померла на місці події до приїзду допомоги, яку викликали сусіди. 

За фактом загибелі жінки слідчими розпочато провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ з позначкою «нещасний випадок». Встановлюються повні обставини події. 

«Правоохоронці закликають власників тварин відповідально ставитися до утримання домашніх улюбленців, особливо якщо це собаки, які належать до переліку небезпечних порід», наголошується у повідомленні поліції.

Як повідомляє «Бессарабія Inform», 9 серпня у селі Табаки мешканку Болграду на очах у дитини на смерть загриз її пес бійцівської породи. Жінка приїхала у Табаки, аби погодувати бійцівських собак, яких розводить чоловік. Місцеві кажуть, що він навіть спеціально придбав у селі будинок, аби готувати бійців для спеціальних боїв, які, попри заборону законодавством, доволі популярні у районі, зокрема у селі Виноградівка та у самому Болграді.

Читайте також: на Львівщині пара алабаїв роздерли пса.

«Помічений і власник небезпечних тварин, який, за словами свідків, зараз дуже картає себе. Що примітно, якийсь час тому жінку ледве врятували від онкохвороби… У померлої залишилися двоє дітей — повнолітній син та молодша дівчинка», зазначається у повідомленні.

 

 

 

 

собакановини ОдесаUkraineновини Одеської областіалабайнебезпечні породи собак