На Одещині затримали священника УПЦ МП, який розбещував власну доньку

При цьому він переконував її нікому не розповідати про «відносини між ними»

На Одещині затримали священника УПЦ МП, який розбещував власну доньку

У Білгород-Дністровському районі Одеської області затримали чоловіка, який розбещував свою неповнолітню доньку.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області, встановлено, що 37-річний житель вказаного району вчиняв розпусні дії відносно своєї 14-річної доньки. При цьому він переконував її нікому не розповідати про «відносини між ними».

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у розбещенні неповнолітньої (ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз встановлюються всі обставини того, що відбулося.

 Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Як уточнили УНІАН в правоохоронних органах, фігурант провадження - священник однієї з місцевих церков УПЦ Московського патріархату, а розпусні дії він здійснював нібито тривалий час.

Читайте також: на Закарпатті чоловік розбещував малолітню дівчинку (ФОТО).

«Він - настоятель сільського храму», - сказало джерело. Водночас правоохоронець не зміг уточнити: підозрюваний формально перебуває «на службі» чи його після викриття вже позбавили сану.

УПЦ МПОдещинаМосковський патріархатсвященникрозбещував доньку