На «Острові закоханих» у міському озері Тернополя втопився чоловік

Обставини з’ясовують

На «Острові закоханих» у міському озері Тернополя втопився чоловік

Сьогодні, 8 липня, працівники Державної служби надзвичайних ситуацій виявили тіло чоловіка, котрий впав у воду на «Острові закоханих». Про це повідомили у прес-службі ДСНС Тернопільської області.

Вчора, 7 липня, о 22:31 год., на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення, про те, що на Тернопільському ставі, поблизу «Острова закоханих», чоловік пішов до води і не повернувся.

«На місце події направлено черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону в складі двох відділень та працівників оперативно-координаційного центру Головного управління.  Пошукові роботи 7 липня результату не дали», — повідомили в ДСНС.

Уже 8 липня пошукові роботи продовжили фахівці групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління та о 08:56 год. виявили тіло громадянина і передали працівникам поліції.

Всі обставини з’ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що з річки Дністер витягли плавця, який втратив сили коли глибина під ним сягнула 30 м.

новини Тернополя потопельник острів закоханих