На Рівненщині суд дав довічне ув'язнення молодику, який гвалтував 10-річну падчерку

На Рівненщині суд дав довічне ув'язнення молодику, який гвалтував 10-річну падчерку

Довічно перебуватиме за ґратами мешканець Рівненщини за зґвалтування малолітньої падчерки. Злочинні дії зловмисник вчиняв у період із січня по травень минулого року.

Як повідомили «Варта1» у Нацполіції Рівненської області, у той час, коли цивільна дружина перебувала на добовій роботі, а її сини — у бабусі, спочатку вчиняв розпусні дії та розбещував 10-річну падчерку, а в подальшому — ґвалтував. Це підтверджується й файлами відео, яке було вилучене та долучено до справи.

14 червня торік, коли чоловік захмелілий спав, жінка переглянула його телефон та виявила фото й відео протиправних дій, вчинених відносно її доньки

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених трьома статтями КК України та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Сам підозрюваний зізнався у скоєному частково та запевняв, що нічого не пам’ятає, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі зібрали необхідну доказову базу та скерували кримінальне провадження до суду. Невдовзі обвинувачений почув вирок — довічне позбавлення волі, що і передбачають санкції інкримінованих статей.